joi, 3 octombrie 2013

   ACEASTA  RUGACIUNE  ESTE  TRANSMISA  MIE  PRIN  DICTEU  AUTOMAT.  SE  POATE  FACE  DE  CATRE  ORICINE,  CU  URMATOARELE   CONDITII  MINIME.

-   Imbracamintea sa  fie  decenta,  de  regula  facem  acasa  rugaciune. Asta  poate presupune haine de regula curate, in sensul sa nu fie murdare, sa nu fie chiar negre. Sa evitam a ne ruga in haine inchise la culoare. Cu cat sunt mai inchise la culoare, cu atat au o incarcatura mai mare de frecvente joase.
-   E bine ca in casa sa ne alegem un loc indreptat spre rasarit, care sa nu fie pe cat posibil  un loc  curat, fara oglinda pe perete, fara sa  fie cu indreptare spre vreun grup sanitar din casa.
 -  E Bine ca inainte de rugaciune sa aprindem o lumanare alba in fata noastra. Nu utilizam de nici un fel crucifix cu Domnul  IISUS  rastignit. Dca este  cruce, sa fie  fara IISUS  rastignit. Explicatia este simpla.
      Cea mai Luminoasa Personalitate a acestei Lumi, Cel ce a fost fara nici un pacat in aceasta Lume a fost judecat alaturi de talhari. Au trecut 2.000 de ani in care Domnul IISUS, Conducatorul acestui Ciclu de viata de pe Pamant sa fie privit  intr-o  situatie umilitoare, ce Ia produs enorm de multa suferinta in tot acest timp.
      Rugaciunea nu se face stand in genunchi, ci stand in picioare, in pozitia de drepti, cu calcaiele apropiate, iar bombeul un pic departat. Noi suntem fiinte ce avem demnitate in noi, ce dorim sa urcam spre Lumina Galbena Aurie. A sta in genunchi, inseamna a te umili. A sta in genunchi, a te ruga privind in jos, inseamna a te ruga privind in jos, in pamant. Jos, in Pamant este Iadul.
Noi ne uitam in sus, spre Soare, caci DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU CEL UNIC, TOTI cei De La Ceruri De Acasa se gasesc acolo, nu in pamant.
   
     Pentru a fi totul corect, pentru a fi primite aceste rugaciuni trebuie  sa ne facem cruce corect, acest lucru se face tinand cele trei degete impreunate, iar atunci cand se face crucea, se face normal, precum preotii. O cruce rau sau incorect facuta, nu este primita.
      Atunci cand rostim in text  Numele Sfinte, in prealabil facem doua cruci, ne aplecam in fata spre 90 grade, ne ridicam in pozitie normala, rostim cuvantul sa zicem DOMNUL, mai facem doua cruci, ne aplecam in semn de salut, ne ridicam rostim numele DUMNEZEUL facem doua cruci, ne aplecam, ne ridicam rostim cuvantul urmator in mod normal. Inainte de a rosti cuvintele DOAMNE AJUTA, facem două cruci, ne inchinam, rostim DOAMNE AJUTA, facem doua cruci, ne inchinam.Asta in text este de 3 ori. Similar se procedeaza si atunci cand ne închinam în fata Sfintiilor  Lor.Atunci cand ajungem la cuvantul TUTUROR,  este vorba de  Cei ce sunt cu mult mai sus decat Duhurile, care au depasit stadiul de Sfant, facem doua cruci ne închinam, ne ridicăm, rostim cuvantul TUTUROR, facem două cruci, ne închinam. La urma dupa terminarea rugaciunii, stingem lumănarea, dupa care facem o închinăciune  în faţa lumăanarii  stinse.

Un comentariu:

  1. Bună,
    ..scuză-mă, dar cine știe ce înaripat malefic ți-a dictat minții! ..să te închini unei lumânări stinse!..te rog citește biblia ..!
    Multă lumină hristică !

    RăspundețiȘtergere