duminică, 27 aprilie 2014

               SOARELE   DE   ANDEZIT    DE   LA    SARMISEGETUZA

   
Privită din alt plan, cel astral Divin, Sarmisegetuza este scris pe un Soare, ce apare  deasupra unei păduri înverzite, de sus se văd patru poteci, ce pornesc din cele 4 puncte cardinale. Sarmisegetuza  face legătura cu Sfinxul din Bucegi, face  legătura cu Poarta Terestră din vechea perioadă de timp ce este în apropierea Clujului, la Hoia-Baciu.     SOARELE  DE  ANDEZIT  este construit  din plăci de andezit, este despărţit prin raze Luminoase în 10 părţi, către marginea cercului, precum un ceas.
     Cele 10 părţi reprezintă cele 10 puteri ale Lui Dumnezeu Cel Unic, ce sunt date pentru Pământ.
1- LUMINA
2- CĂLDURA
3- VIAŢA
4- CREŞTEREA
5- STRĂLUCIREA
6- VEŞNICIA
7- MATURITATEA
8- FERTILITATEA
9- ÎNĂLŢAREA
10- REGENERAREA= REÂNTRUPAREA

     Prin regenerare se ajunge la reântrupare, prin care se constată că nu există moarte, ci numai o trecere în mai bine sau în mai rău, după cum ţi-ai trăit viaţa pe Pământ.
      Ceea ce nu se doreşte a fi de nici un fel cunoscut este faptul că Dacii sub conducerea lui Decebal au fost în număr de 5.000.000 ce este egal cu numărul Ingerilor căzuţi din Cer, egal cu numărul populaţiei din Tibet.
     Limba Dacă vorbită în Dacia, iar din ea se trage limba latină. Romanii vorbeau un dialect al limbii dacice. Despre conducătorii Daciei,
   Burebista era regele dac între 82-44 î.e.n
   Deceneu- rege dac care a fost şi Preot 44-27 î.e.n.
   Decebal- rege dac Preot Vezina cu titlul „MARE  PREOT”.  Atunci Mare Preot era „SKISTAI” adică pământeanul de Credinţă în faţa Tatălui Ceresc, Unicul Dumnezeu.

     Astfel, întregul ansamblu  ce a mai rămas la Sarmisegetuza era un loc sacru. Acest lucru înseamnă că acolo nu existau locuinţe de nici un fel. Acolo în locul sacru nu se construieşte  nici măcar o latrină,  pentru a nu polua zona.
     După cucerirea Sarmisegetuzei, normal, un popor păgăn , ateu precum romanii au transformat Sarmisegetuza în ceea ce au dorit,  construind un fort, umplănd cel mai sacru loc al Dacilor cu soldaţi păgăni, atei. Cam atăt ia dus capul. Cam atăt dădeau romanii pe ceva sacru.
     Nu trebuie să ne mire fapte lumeşti, prin care grupuri de excursionişti şi-au aşezat posteriorul numit biologic fund pe Sacrul SOARE   DE   ANDEZIT ,  servind  în linişte  un mic dejun  pe lespedele de andezit.
     Mulţi  dintre noi  nu realizează, nu conştientizează  caracterul  sacru  al  unei întregi  civilizaţii Luminoase.  Cu  căt  litera  de începere al cuvăntului este mai aproape de litera A, cu atăt  acea civilizaţie în întregul său este mai Luminoasă.  Puteţi în particular lua exemple căte doriţi, şi vă ve-ţi edifica.
     De aceea s-a dorit  stergerea  a tot  ce  a fost, al tuturor urmelor, al izvoarelor istorice  de tot felul, nu este întămplătoare.
     Văd  cu diverse prilejuri manifestări de patriotism din partea concetăţenilor romăni. Unele sunt Benefice. Privind pe o hartă la scară cu rezoluţie mare, la nivel de amănunt, constatăm că NICĂERI nu există localitatea Sarmisegetuza, de nici un fel.  Leagănul firelor genetice al poporului romăn sunt inexistente. De altfel nu există picturi, gravuri, linotipii făcute în decursul celor 2.000 de ani scurşi. Toate au fost distruse intenţionat.
    Celor care preamăresc lupul le doresc să aibă parte în fiecare noapte de o haită de măcar 30 de exemplare la cap să le vegheze somnul. Lupul este un animal de pradă prin exccelenţă, părintele mentor al două personaje din istoria italiei, Romulus şi Remulus.
     Extrem de rare sunt cazurile în istorie cănd urmaşii unui popor să mulţumească cotropitorilor romani pentru că ne-au cucerit.
     Să mulţumim deci romanilor cuceritori pentru performanţa de fi dus de aici umila cantitate de  165.000 kg de aur, 331.000 kg de argint( după Jerome Corcopino) pe lăngă alte mărunţişuri. De aceea Cetatea Eternă arată atăt de frumos.
     Să mulţumim trădătorului BICILIS, care l-a trădat pe Decebal, spunănd romanilor unde este., precum şi locul în care se afla comoara Dacilor ascunsă prin devierea acelui mic pârău. Bicilis a fost premiat de romani prin ucidere, după ce şi ei care erau păgâni s-au îngrozit de nimicnicia lui.
Să mulţumim şi tuturor trădătorilor care nu au nume scrise nicăeri care au trădat la greu divulgănd secretele dacilor. Fără nimicnicia lor Dacii nu puteau fi învinşi, iar ceea ce a rămas în urma lor să fie ruine perfecte, şterse şi devalizate.
     Să mulţumim şi celor care şi-au luat nume  răsunătoare precum Burebista, Decebal, Zamolxe, pe care le utilizează ezoteric. Se pare că cei se auto-numesc aşa sunt extrem de mulţumiţi de numele lor. Oare întrebănd adevăraţii posesori ai numelor, căt de mulţumit ar putea fi un „Corifeu” de un neica nimeni.... tăietor de frunze la căini....

     Cei ce consideră SOARELE  DE  ANDEZIT  altceva decăt ceea ce este, este problema lor. După căte cunoaştem Soarele are o culoare vizibilă pe cer, comparabilă vizual. De ce s-a ales tocmai andezitul, care este tocmai mai negru decăt bazaltul, are şi el răspuns.
      Răspunsul este tocmai alăturănd numele a alte două minerale al căror nume apare în ultimul capitol al Bibliei, Apocalipsa după Ioan din Patmos.
     Mă refer la cap. 4 .3.   Pietrele sunt  iasp şi sardoniu.
Căt despre loc, Constelaţia Orion, dar mai ales Constelaţia Pleiadelor sunt un loc minunat, fiind locul drag al „Cuiva”. Culoarea este într-adevăr neagră, dar Lumina Divină NU.  
      De nici un fel nu se poate lega Pleiadele şi Orionul  de nici o Şambală. Trist, dar adevărat. Se pare că Dacii erau precum triburile Anasazi-cele ancestrale, urmaşii lor Hopi, monumentele din Guatemala cele 7+1  edificii din junglă Guatemalei.Ştiau multe, dar mai ales, adevărate.Foarte adevărate.
     Oricăt s-ar chinui unii sau alţii să falsifice trecutul, atribuindu-şi lucruri luminoase, să le lăsăm bucuria minciunii cu care se îmbată pănă într-o zi  de a savura căt sunt de buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu